Pretecho's

De eerste blik op je baby is een onvergetelijk moment! Wij maken daar graag deel van uit. Binnen ons centrum beschikken we over de nieuwste echoapparatuur. Dit betekent dat je voor alle echo's bij ons terecht kunt. Naast alle medische echo's kun je ook extra echo's laten maken, ook wel pretecho's genoemd, bijvoorbeeld een geslachtsbepaling of 3D/4D echo.

 

Bij de pretecho is het tijd om te genieten van je kindje en deze zo mooi mogelijk in beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je zelfs de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken! 

 

Wij staan voor kwaliteit, alle medische echo's die binnen ons centrum gemaakt worden, worden gemaakt door gecertificeerde echoscopistes die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging voor echoscopisten (BEN). 

 

2d echo

Vanaf 6 weken kunnen we het hartje zien kloppen. Vanaf 8 weken tot 36 weken kunnen we je kindje in 2D laten zien. We kunnen met 2D goed naar de structuren in het lichaampje van je kindje kijken en naar bijvoorbeeld het profieltje, handjes, voetjes etc. 

geslachtsbepaling

Vanaf 15 weken zwangerschap kunnen we het geslacht van je kindje bepalen. Kom met een volle blaas want rond deze termijn staan kinderen vaak rechtop in de baarmoeder. Een volle blaas zorgt ervoor dat ze gaan liggen, hierdoor is het geslacht beter in beeld te brengen en krijgen we de mooiste echo beelden van je kindje

3/4d live

De meest optimale termijn voor een 3D/4D echo is rond 24-28, uiterlijk tot net na 30 weken zwangerschap. Hoe dichter je daarna bij de 40 weken komt hoe lastiger het is om een mooi 3D en/of 4D beeld te krijgen. Met de nieuwste meest geavanceerde HD-live techniek zijn de beelden van je kindje zéér realistisch waardoor je de gelaatstrekken van jou, je partner en/of familieleden kunt ontdekken!


Prijzen

LOSSE ECHO'S:

2D

Standaard 2D            €30,-

(15 minuten, inclusief digitale foto's)

Geslachtsbepaling   €30,-

(15 minuten, inclusief digitale foto's)

Uitgebreid                  €45,-

(20 minuten, inclusief USB-stick met digitale foto's en hele echo op video)

 

3/4D 

Kort                                €70

(20 minuten, inclusief digitale foto's)

Standaard                   €90

(30 minuten, inclusief USB-stick met digitale foto's en hele echo op video)

PAKKETTEN:

PAKKET A                    €55

- 2D echo standaard

- 2D echo standaard

 

PAKKET B                    €105,-

- 2D echo standaard

- 3/4D echo standaard

 

PAKKET C                     €130

- 2D echo standaard

- 3/4D echo standaard

- 2D echo standaard


Beelden

Wij vinden het belangrijk dat je mooie herinneringen maakt met de echo. Daarom krijg je alle foto's digitaal in je dossier. Bij sommige echo's krijg je een USB-stick mee waarop we de hele echo opnemen. 

Indien je dit wil bij een echo waar dit niet standaard bij zit betaal je een toeslag van €3,00

 

Echo plannen?

Wil je direct een echo inplannen of weet je nog niet precies welke echo of welk pakket geschikt is? Dan is bellen het snelst: 

 

073-2032595

Mail ons

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.