Algemene Voorwaarden

Als je een product koopt via onze website of je opgeeft voor een training of cursus bij Elle! Vrouw en Geboortezorg gelden de volgende algemene voorwaarden:

1. Informatie over ons
Deze website wordt beheerd door Elle! Vrouw & Geboortezorg. De goederen of diensten die je bij ons bestelt zullen door ons geleverd worden. Wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56824335 en gevestigd aan de Middelweg 11, 5253CE te Nieuwkuijk.

Je kunt contact met ons opnemen via [email protected] of 073-2032595.

2. Je persoonlijke gegevens

Wij zullen je persoonlijke gegevens gebruiken in overeenstemming met ons privacyverklaring die je hier kunt raadplegen.

3. Bestellen
Via onze website kun je producten en diensten kopen. In het winkelwagentje krijg je de gelegenheid je bestelling te controleren en eventuele invoerfouten te wijzigen, totdat je je bestelling plaatst door te klikken op de knop 'bestellen'. Daarna is je bestelling geplaatst en ontvang je van ons een bestelbevestiging per mail. Na ontvangst van deze mail is de overeenkomst gesloten.
 

Als de gegevens in de bevestigingsmail niet correct zijn, of als je niet tevreden bent met de details in de e-mail, neem dan contact met ons op via [email protected]

Waar wij je bestelling accepteren, hebben we een wettelijke verplichting om goederen die in overeenstemming zijn met deze voorwaarden te leveren.

4. Prijzen en verzending

Informatie op deze website met betrekking tot de prijzen is onderhevig aan verandering door ons, zonder voorafgaande kennisgeving. De prijzen die ten tijde van de bestelling worden weergeven, zijn de prijzen die van toepassing zijn. Omdat wij gebruik maken van de Kleineondernemersregeling (KOR) heffen wij geen BTW over onze producten en diensten.

In principe kunnen producenten alleen opgehaald worden op onze hoofdlocatie in Nieuwkuijk. Indien de goederen toch graag opgestuurd wil hebben dan kun je hiervoor een mail sturen naar [email protected]. De kosten hiervoor worden aan de klant doorberekend.

5. Beschikbaarheid en levering
Wanneer je een product besteld hebt kun je deze vanaf de volgende werkdag ophalen op onze hoofd locatie. 

Indien een product of datum voor inschrijving niet meer beschikbaar is zullen wij zo snel mogelijk contact met je opnemen om te zoeken naar een oplossing. Dit kan zijn terugbetaling van de reeds gemaakte kosten of verplaatsing naar een nieuwe datum.

6. Annuleren
Je kunt een product of bestelling binnen 14 dagen na aankoop kosteloos annuleren, je ontvangt dan je geld terug. Indien je later wil annuleren, neem dan contact met ons op, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.


7. Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Het Nederlands recht is van toepassing op alle uit de tussen Elle! Vrouw & Geboortezorg en opdrachtgever/cursist gesloten overeenkomst voortvloeiende diensten, werkzaamheden, algemene voorwaarden en geschillen. Geschillen die voortkomen uit deze overeenkomst worden onderworpen aan de bevoegde rechter bij de rechtbank in Utrecht.