Kolf huren

Drinkt je baby nog niet goed (genoeg) aan je borst? Is je melkproductie nog niet goed op gang gekomen? Of zijn jij en je baby van elkaar gescheiden, bijvoorbeeld door een ziekenhuisopname? Dan kan het belangrijk zijn om te starten met kolven. 

Welke kolf hebben wij?

 
Wij verhuren de nieuwste huurkolf van Medela, de Symphony dubbele elektrische borstkolf. Deze professionele kolf is in het ziekenhuis de meest gebruikte elektrische borstkolf. De Symphony is geschikt om je melkproductie op gang te brengen en is ook ideaal voor moeders die veelvuldig en langdurig moeten kolven.

De Sympony kolf heeft het Symphony PLUS programma. Het Symphony PLUS programma bestaat uit twee verschillende kolfprogramma’s. Het INITIATE kolfprogramma ondersteunt moeders die afhankelijk zijn van een borstkolf om de melkproductie met succes op te starten. Het MAINTAIN-programma is bedoeld om de melkproductie, nadat deze op gang is gekomen, verder op te bouwen en in stand te houden.


Informatie

Kosten

Created with Sketch.

De kosten voor het huren van een kolf zijn €3,00 per dag. Naast de kolf heb je ook een (persoonlijke) afkolfset nodig. Deze kost €39,99

De betaling vindt plaats na het retourneren van de kolf via een digitale factuur. Indien je niet onder zorg bent bij Elle! Vrouw & Geboortezorg vragen wij vooraf een borg van €50,- 

Algemene voorwaarden

Created with Sketch.

Huurvoorwaarden bij verhuur Medela Symphony borstkolf:  

  • De gehuurde Medela Symphony borstkolf blijft ten allen tijde eigendom van Elle! Vrouw & Geboortezorg.  
  • Indien huurder geen cliënt van Elle! Vrouw & Geboortezorg is, wordt bij aanvang van de huurperiode een borg van €50,00 betaald door huurder. Deze ontvangt huurder retour op de dag dat de kolf ingeleverd wordt bij Elle! Vrouw & Geboortezorg.  
  • Voor gebruik dient de gebruiksaanwijzing te worden gelezen, zodat de huurder op de hoogte is van gebruik van de Medela Symphony borstkolf. Huurder is verplicht zorgvuldig met de Medela Symphony borstkolf om te gaan.  
  • Als de gehuurde Medela Symphony borstkolf beschadigd raakt door een oorzaak die aan huurder is toe te rekenen (niet als gevolg van slijtage door normaal gebruik), of schade ontstaan is als gevolg van brand, verlies of diefstal, zijn de kosten voor reparatie of vervanging voor rekening van de huurder.   
  • Tenzij door middel van een aantekening daarvan door Elle! Vrouw & Geboortezorg op het verhuurformulier anders blijkt, heeft de huurder het product in onbeschadigde staat ontvangen. 
  • Elle! Vrouw & Geboortezorg is niet aansprakelijk voor schade die huurder of anderen ondervinden van het in bezit zijn of gebruik van de Medela Symphony borstkolf.   

Kolf nodig?

Omdat de kolven vaak acuut nodig zijn kun je via onze website geen kolf reserveren. Hiervoor vragen we je te bellen met onze assistente of dienstdoende verloskundige.

Overige benodigdheden:

Kolfset

Tepelhoedje

Spuitje (kolven)