Impressum

Aansprakelijkheid voor de inhoud             

De informatie op deze website dient enkel als algemene informatie en is niet bindend. De informatie wordt zorgvuldig opgesteld, maar fouten kunnen niet uitgesloten worden. Het gebruik van deze website is daardoor op eigen verantwoordelijkheid van de gebruiker. Elle! Vrouw & Geboortezorg neemt geen verantwoordelijk op zich voor schaden die eventueel voortvloeit uit het gebruik van de inhoud van deze website.                     
 
Aansprakelijkheid voor links naar andere websites             

Op de website bevinden zich links naar andere internetpaginas. Elle! Vrouw & Geboortezorg geeft aan dat het geen invloed heeft op de inhoud van de gelinkte pagina's en weet niet of exploitanten voldoen aan alle wet- en regelgeving en in het bijzonder de regels inzake gegevensbescherming.
 
Elle! Vrouw & Geboortezorg is als aanbieder verantwoordelijk voor eigen inhoud, zoals hierboven vermeld. Hiervan moet de inhoud op gelinkte, externe websites onderscheiden worden. Het kan geen aansprakelijkheid voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie op zich nemen. Om deze reden doet Elle! Vrouw & Geboortezorg afstand van alle inhoud van de gelinkte paginas. Hiervoor is de respectievelijke aanbieder verantwoordelijk.