Midlife yoga

Pak je regie over deze transitiefase en kom tot volle bloei. In 8 weken passeren de meest voorkomende veranderingen en ongemakken de revue. Meer kennis ondersteunt je in je transformatie. 

De overgang...

Steeds weer merken we dat kennis over de overgang – weten wat gezondheidsrisico’s zijn, wat typische klachten en atypische klachten zijn – het verschil kan maken. Het verschil tussen regie óf het je laten overkomen. Een woord waar je misschien niet meteen aan denkt bij de overgang, wat ik hier toch benoem… de informatie kan een feest van (h-)erkenning zijn. Weten dat er het erbij hoort wil natuurlijk niet zeggen dat je je er zomaar bij neer hoeft te leggen.


Kom daarom naar deze wekelijkse serie van acht lessen Midlife Yoga. Je krijgt praktische tips en oefeningen om het geleerde te integreren in je dagelijks leven. Ook krijg je toegang tot een online academie waar je alle kennis nog eens kunt nalezen én vooral toepassen. Pak je regie en kom tot volle bloei.

Meer informatie

De Midlife yoga lessen worden gegeven door Helga van Geldrop van Yogapraktijk Puur. 

Over de lessen

Created with Sketch.

De Midlife Yoga oefeningen zijn gericht op mobiliteit, houding, kracht, rust, ruimte en evenwicht. En zijn een aanvulling op de kennis die je opdoet. Ze ondersteunen jou bij regie over je eigen gezondheid.

In ontspanningsoefeningen kan je rust ervaren, maar zeker ook onrust. Ik herken het zelf als geen ander.  Het is vaak makkelijker om maar gewoon door te gaan dan stil te staan, of liggen. Alleen geeft je lichaam vroeg of laat het signaal dat het genoeg is geweest. Wat kan helpen is om rust te zoeken in beweging, en van daaruit naar meer verstilling te gaan.
Door ontspanning kan ons lichaam herstellen. Je hormoonbalans komt in evenwicht, wat je veel voordelen oplevert. 

Kosten

Created with Sketch.

Midlife yoga bestaat uit een reeks van 8 lessen van elk 1,5 uur. De prijs is € 144,-

Datum en locatie

Created with Sketch.

De eerstvolgende serie op locatie start op dinsdagavond 15 maart op onze hoofdlocatie in Nieuwkuijk. 

Ilse Cozijnsen, overgangsconsulent bij Elle!, zal aanwezig zijn bij één van de lessen om meer informatie te geven over de overgang. 

Heb je daarna nog vragen dan kun je altijd contact opnemen met Ilse zodat zij je verder kan begeleiden.